Nastanek Big M Marketinga

Nekaj sreče in veliko motivacije je bilo potrebne, da je moja marketinška ladja pristala točno tu.

mag. Mateja Boldin Zevnik

Kakšno vlogo imam in kaj pravzaprav počnem?


Strast do pisanja in pripovedovanja zgodb sta bili ključnega pomena, da sem svojo kariero začela kot  novinarka na Delu, Dnevniku in kasneje tudi kot urednica na ljubljanski lokalni TV postaji. Kmalu me je čisto po naključju pot zanesla v oglaševanje, kjer sem 7 let kot vodja projektov skrbela za naročnike kot so Dana, Volkswagen, Petrol in druge.


Vedno me je zanimalo, kako nastajajo in uspevajo podjetniške ideje ter kakšna je vloga marketinga pri tem. Zato sem agencijsko delo zamenjala za delo v mednarodnih podjetjih, kjer sem vodila B2B marketing.  Srečala sem se s konceptom vitkega podjetništva in vstopila v “startupovski” svet.


Danes se tako lahko predstavim kot marketinška svetovalka za razvoj in lansiranje novih poslovnih idej in blagovnih znamk na trg. Aktivno sodelujem kot predavateljica in mentorica zagonskim in večjim podjetjem, kjer svoje praktično znanje uspešno prenašam podjetjem in posameznikom.

Še vedno pa v meni živi akademski duh, zato si konstantno postavljam izzive, kako v marketing vključiti tudi druge znanosti in ga narediti še bolj interdisciplinarnega.

Ne, nisem marketinška gurujka in ne obljubljam vam hitre, neboleče in največje rasti podjetja. Tudi popolnega recepta za marketinški uspeh nimam. Imam pa preverjene in uspešne metode, ki jih z veseljem delim z vami!


Z veseljem vas povabim na kavo, da preverimo naše možnosti sodelovanja!

MISIJA

Vsem, ki jih zanima in čutijo strast do marketinga, želimo pomagati razumeti, kaj marketing lahko in bi moral storiti za rast njihovega posla ali kariere. 

VIZIJA

Naša vizija je postati prva vstopna točka/usmerjevalec po marketinškem ekosistemu za vse, ki želijo dobro in učinkovito delati marketing in pridobiti nova marketinška znanja. Ne želimo graditi marketinške agencije, ampak najbolj napredno in inovativno bazo znanj in dognanj s področja marketinga in komuniciranja.

VREDNOTE

  • Logika vključevanja & sodelovanja: svoje znanje delimo z vami.
  • Transparentnost in jasnost: ne obljubljamo, ampak realno pojasnimo; stremimo k transparentni izvedbi, redni komunikaciji.
  • Tudi z malimi podjetji radi delamo in jim pomagamo graditi velike zgodbe!
  • Želimo, da imate z nami vedno občutek, pomirjenosti, da ste izbrali pravo marketinško rešitev.

od poslovne ideje do podjetja

Na poti od ideje do podjetja sem se srečevala z izzivi in premagala kar nekaj ovir. Z veseljem se spominjam sladkih trenutkov, ko sem osvojila težko prigarane zmage.

Ponosno vstopamo na trg s svojimi poslovnimi partnerji.

Uspešno sem se povezala s strokovnjaki, ki jim tudi osebno zaupam in s katerimi delimo podobne poglede in moralne smernice. Zato lahko danes govorim v množini – Big M je EKIPA!

Vodilo Big M je, da če bomo vložil denar v neko storitev, si zaslužimo izvajalca/svetovalca, ki nam bo rešitev jasno in pozorno razložil osebno. Da bomo razumeli, kaj je naša investicija in kaj lahko pričakujemo. 

Vedno smo iskali takšne partnerje, ki so si vzeli čas za nas. In tako želimo delati tudi mi. Ko se marketinga lotimo na pravi način, se začnejo dogajati poslovni uspehi in premiki na osebnem in kariernih področjih.

In včasih je za uspešen marketing dovolj že en posvet s strokovnjakom, ki vas usmeri k pravim aktivnostim. Spet drugič, potrebujete mrežo izvajalcev in podkovanega vodjo projektov. 

Pri lansiranju novih idej in produktov je najbolj pomembna ravno prva vzletna točka.

In tako se začnejo velike zgodbe. S pravim pristopom, vse od poslovne ideje, do uspešne marketinške kampanje. Začnite z nami graditi vašo zgodbo o uspehu! 

Vse pravice pridržane! © Big M Marketing 2021