• Big M Marketing ekipa

Ustanoviteljica mag. Mateja Boldin Zevnik

Mateja je svojo strast do pripovedovanja zgodb razvijala kot novinarka na Delu, Dnevniku in kasneje tudi kot urednica na ljubljanski lokalni TV postaji. Čisto po naključju jo je pot zanesla v oglaševanje, kjer je kot vodja projektov v eni izmed največjih slovenskih agencij 7 let skrbela za  projekte, kot so Dana, Volkswagen, Petrol itd.


»Kako se rojevajo in razvijajo podjetniške ideje ter kakšna je vloga marketinga pri tem?«, je bilo vprašanje, ki jo je vzpodbudilo, da je agencijsko delo zamenjala za delo v mednarodnem BIO-IT zagonskem podjetju. Tam je vodila oddelek B2B marketing, se podrobno seznanila s konceptom vitkega podjetništva in vstopila v »startupovski« svet. Pot je nadaljevala v tujem investicijskem podjetju, kjer je spoznala svet investiranja, »pitchanja« in razvijanja poslovnih idej.


Takšna kombinacija znanj in izkušenj ji omogoča, da vas »ujame«, preden skočite v neznano, investirate v marketing ter se potem sprašujete, zakaj se nič ne zgodi. Poskrbi, da ne preskočite pomembnih marketinških korakov, ki lahko kasneje močno vplivajo na uspeh celotnega posla.


Danes se predstavi kot marketinška svetovalka za razvoj in lansiranje novih poslovnih idej in blagovnih znamk na trg. Aktivno sodeluj kot predavateljica in mentorica, ki svoje praktično znanje uspešno predaja podjetjem in posameznikom.


»Ne obljubljam vam hitre, enostavne rasti podjetja. Vsekakor pa imam veliko prakse in preverjene metode dela, ki jih z veseljem delim z vami!« mag. Mateja Boldin Zevnik

MISIJA

Vsem, ki jih zanima in čutijo strast do marketinga, želimo pomagati razumeti, kaj marketing lahko in bi moral storiti za rast njihovega posla ali kariere. 

VIZIJA

Naša vizija je postati prva vstopna točka/usmerjevalec po marketinškem ekosistemu za vse, ki želijo dobro in učinkovito delati marketing in pridobiti nova marketinška znanja. Ne želimo graditi marketinške agencije, ampak najbolj napredno in inovativno bazo znanj in dognanj s področja marketinga in komuniciranja.

VREDNOTE

  • Logika vključevanja & sodelovanja: svoje znanje delimo z vami.
  • Transparentnost in jasnost: ne obljubljamo, ampak realno pojasnimo; stremimo k transparentni izvedbi, redni komunikaciji.
  • Tudi z malimi podjetji radi delamo in jim pomagamo graditi velike zgodbe!
  • Želimo, da imate z nami vedno občutek, pomirjenosti, da ste izbrali pravo marketinško rešitev.

Vse pravice pridržane! © Big M Marketing 2021